Dienst Eenmalige Zoekopdracht

Heeft uw organisatie plannen voor een nieuw project of activiteit? Vaak zijn er subsidiemogelijkheden beschikbaar!

Wat houdt de eenmalige zoekopdracht in?

Als u voor uw bedrijf of stichting activiteiten ontplooit of investeringen doet, dan heeft u zich ongetwijfeld afgevraagd hoe u de kosten gaat betalen. Voor de financiering van uw project zijn er diverse mogelijkheden. Wellicht heeft u al eens nagedacht over subsidiemogelijkheden en fondsenwerving. Met de eenmalige zoekopdracht van Aavas gaan wij voor uw specifieke project of activiteit een onderzoek uitvoeren naar de subsidiemogelijkheden die er zijn. Hiervan ontvangt u een overzichtelijk verslag met de actuele mogelijkheden.

Subsidie- en fondsenwerving

Vandaag de dag telt Nederland honderden (vermogens)fondsen die maatschappelijke doelen ondersteunen en stimuleren. Ieder fonds kent haar eigen focus. Dit houdt in dat fondsen hun eigen doelgroepen, criteria en voorwaarden hanteren. De weg vinden in het fondsenlandschap en het achterhalen van het juiste fonds voor uw project kan ingewikkeld zijn.

Ondersteuning nodig?

Door gebruik van onze database en actuele kennis van beschikbare subsidies en fondsen kunnen wij het volledige traject voor u uit handen nemen, maar u ook ondersteunen bij onderdelen van de stappen in het aanvraagproces. Op basis van een inventarisatiegesprek onderzoeken wij voor u de subsidie- en fondsenmogelijkheden, denk hierbij aan:

  • Het zoeken van een geschikte subsidie en/of fonds voor uw project(en)
  • Het schrijven of redigeren van een projectplan
  • Het opstellen van een deugdelijke begroting en dekkingsplan
  • De complete aanvraag indienen bij de subsidieverstrekker en/of fonds(en)
  • Het in orde maken van de (eind)verantwoording


Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.